Toprent

Klimavenlig kørsel hos Toprent

Klimavenlig kørsel hos Toprent

I Østjylland har vi muligheden for at levere med vores egne lastbiler.

Lastbilerne kører efter et fast ugentligt tursystem med levering i bestemte postnumre på faste dage for at levere mest økonomisk og miljørigtigt.

Vi forsøger at passe kundernes ordre ind til levering på de dage vores lastbiler kører i kundens postnummer, så vi leverer mest muligt med egne biler, men tager naturligvis også hensyn til kundens ønsker.

Med Toprent lastbiler og dermed egne chauffører kan vi levere den højeste service ude hos kunderne når varerne leveres.

Alle Toprent lastbiler er udstyret med elektronisk udstyr til at måle brændstofforbruget udfra kørselsadfærd og kilometer, hvilket dokumenteres og analyseres ugentligt. Vi arbejder med en kontinuerlig forbedring i både køreadfærd og brændstofforbrug, så vores CO2-udslip på de danske landeveje minimeres mest muligt.

På samme måde måles og vurderes brændstofforbruget på hele det kørende salgsteam, for at holde fælles fokus på miljørigtig kørsel i hele virksomheden.

Bæredygtig og innovativt

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.