Handelsbetingelser

Ordreafgivelse

Telefonisk: 70 15 55 75
E-shop: www.toprent.dk
E-mail: toprent@toprent.dk
Du kan også afgive ordrer til vores konsulenter. 
ICOS er vores unikke elektroniske bestillingssystem, som gør det muligt at fastsætte et budgetloft på forbrugsstederne. Kontakt os for en demo af programmet.

 

Priser 

Alle anførte priser er ekskl. moms og afgifter.
Vi tager forbehold for udefrakommende prisstigninger, f.eks. fra vores leverandører. Desuden forbeholder vi os retten til at hæve prisen til kunden tilsvarende til dækning heraf, uden forudgående varsling.
OBS! På alle fakturaer påføres fra d. 1. januar 2019 et kapacitetstillæg på 1,3%. 
Ønsker kunderne skriftlig prisvarsling skal dette aftales med kundeservice eller din lokale konsulent. Ellers er det købers ansvar at holde sig orienteret om gældende priser. 

Vi tager forbehold for fejl i priser forårsaget af tekniske fejl og trykfejl.

 

Betalingsbetingelser

15 dage netto eller efter aftale.
Ved forfalden betaling tillægges der renter samt rykkergebyr.

 

Elektronisk fakturering

Vi afsender kun elektroniske fakturaer, dvs. via pdf pr. mail. Vi tilbyder alle kunder GRATIS tilmeldning til Leverandørservice, en betalingsservice der svarer til PBS betaling som vi kender i den private husholdning. Kontakt Toprents bogholderi for tilmeldning til leverandørservice. Efter d. 1.7.2018 er det ikke længere muligt at modtage faktura pr. post.

 

Ordrebekræftelse

Ordrebekræftelse fremsendes ifølge aftale med kunden. Det er muligt for os pr. automatik at fremsende ordrebekræftelse på alle ordrer ved forudgående aftale og ud fra kundens ønske.

 

Afgifter

Vi afregner miljøafgift på de af staten krævede produkter inden for engangsartikler og maskiner. 

 

Levering

Vi bestræber os på at levere fra dag til dag ved ordrer afgivet inden kl. 12. Ellers kan kunden forvente 1-3 dages levering på lagervarer. Skaffevarer leveres indenfor 14 dage. 
 
Alle ordrer over 1750 kr. ekskl. moms leveres franko.

Ved ordrer under 1750 kr. pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på 175 kr. Til grossister leveres der franko ved ordrer over 4000 kr. 

Tidsbestemt levering koster kr. 500,-.

Indbæring koster kr. 149,-.Vi anbefaler at indbæring aftales ved ordreafgivelsen, så dette kan noteres på ordren. Hvis der stilles krav til indbæring ved modtagelsen af varer, og dette ikke er aftalt på forhånd, tillader vi os at fakturere dette efterfølgende.
 
Ved manglende byttepalle ved levering, vil der efterfølgende blive opkrævet et pallegebyr.

 

Forsendelser

Vi leverer varer til hele Danmark med ekstern transportør Post Nord fra dag til dag. 
Når det er muligt, leverer vi med egne lastbiler og chauffører efter et fast ugentligt tursystem oprimært i Østjylland, i en radius af ca. 50 km. fra Skanderborg. 

 

Reklamationer

De modtagede varer skal kontrolleres straks ved modtagelsen for eventuelle skader, fejl og mangler. Ved observation af fragtskade noteres dette på fragtbrevet.

Hos Toprent dokumenteres og registreres alle indkomne reklamationer, disse evalueres flere gange årligt med henblik på at optimere vores ISO 9001 kvalitetssikring. 

 

Returvarer

Ubeskadigede varer i original emballage tages retur indenfor 30 dage og kun efter forudgående aftale med Toprent. Ved returneringen udover 30 dage fratrækkes 15% af varens værdi. Returvarer ældre end 90 dage fra fakturadato tages som udgangspunkt ikke retur.
Skyldes returneringen fejl og mangler fra Toprents side dækker vi fragtomkostningerne og ellers er det for købers regning.
 
Særlige skaffevarer, fødevarer og udgåede varer tages ikke retur.

 

Datablade

Datablade kan rekvireres på vores hjemmeside www.toprent.dk. Adgang til datablade via hjemmesiden kræver ikke log in. 

 

Forbehold

Der tages forbehold for eventuelle billede- og trykfejl.
 
Yderligere information kan fås ved at kontakte vores kundeservice eller din lokale konsulent.

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.