Toprent

Handelsbetingelser

Ordreafgivelse

Telefonisk: 70 15 55 75
E-shop: www.toprent.dk
E-mail: toprent@toprent.dk
Du kan også afgive ordrer til vores konsulenter. 

Priser 

Alle priser er ekskl. moms og afgifter.
Vi tager forbehold for udefrakommende prisstigninger og forbeholder os retten til at hæve priser uden forudgående varsling.

På alle fakturaer påføres fra d. 1. januar 2019 et kapacitetstillæg på 1,35%. 

Ønsker kunderne skriftlig prisvarsling skal dette aftales med kundeservice eller din konsulent. Ellers er det købers ansvar at holde sig orienteret om gældende priser. 

Vi tager forbehold for fejl i priser forårsaget af tekniske fejl og trykfejl.

Betalingsbetingelser

15 dage netto eller efter aftale.
Ved forfalden betaling tillægges renter og rykkergebyr.

Elektronisk fakturering

Vi afsender alle fakturaer elektronisk.

Vi tilbyder alle kunder gratis tilmelding til Leverandørservice, der svarer til PBS-betaling, som vi kender i den private husholdning. Kontakt Toprents bogholderi eller din konsulent for tilmelding til Leverandørservice. 

Ordrebekræftelse

Efter ordreafgivelse sender Toprent en ordrebekræftelse, du er som kunde selv ansvarlig for, at ordrebekræftelsen er korrekt.

Bestiller du via vores webshop, modtager du i første omgang en ordre-kvittering, dette er ikke en ordrebekræftelse. Når ordren er færdigbehandlet sendes den endelige ordrebekræftelsen.

Afgifter

Vi afregner lovmæssige miljøafgifter på engangsartikler og maskiner. 

Levering

Vi bestræber os på at levere fra dag til dag ved ordrer afgivet inden kl. 12. Ellers kan kunden forvente 1-3 dages levering på lagervarer. Skaffevarer leveres indenfor 14 dage. 

Alle ordrer over 1750 kr. ekskl. moms leveres franko.

Ved ordrer under 1750 kr. pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på 175 kr. Til grossister leveres der franko ved ordrer over 4000 kr. 

Tidsbestemt levering koster kr. 500,-.

Indbæring koster kr. 149,-.Hvis du ønsker indbæring, så skal dette angives ved ordreafgivelse. Specifikke ønsker til indbæring skal altid fremgå af ordreafgivelsen. Du er som kunde ansvarlig for, at krav til indbæring er udfyldt korrekt og fyldestgørende.

Ved manglende byttepalle vil pallen blive faktureret separat med 150 kr. pr. palle uanset palletype. Byttepaller skal være en godkendt EUR-byttepalle.

Forgæves levering

I tilfælde, hvor levering ikke har været mulig pga. forhold hos kunden, vil vi fakturere for genudkørsel.

Forsendelser

Vi leverer varer til hele Danmark med ekstern transportør JJD fra dag til dag. 
Når det er muligt, leverer vi med egne biler og chauffører efter et fast ugentligt tursystem oprimært i Østjylland, i en radius af ca. 50 km. fra Skanderborg. 

Reklamationer

De modtagede varer skal kontrolleres straks ved modtagelsen for eventuelle skader, fejl og mangler.

Er der opstået skader på din levering under transport, skal dette noteres på fragtbrevet. Kontakt Kundeservice for afhjælpning af problemet.

Ligeledes skal du tage billeder af en evt. skade for senere dokumentation.

Hos Toprent dokumenteres og registreres alle indkomne reklamationer, disse evalueres flere gange årligt med henblik på at optimere vores ISO 9001 kvalitetssikring. 

Returvarer

Ubeskadigede varer i original emballage tages retur indenfor 30 dage og kun efter forudgående aftale med Toprent. Ved returneringen udover 30 dage fratrækkes 15% af varens værdi. Returvarer ældre end 90 dage fra fakturadato tages som udgangspunkt ikke retur.
Skyldes returneringen fejl og mangler fra Toprents side dækker vi fragtomkostningerne og ellers er det for købers regning.

Særlige skaffevarer, logovarer, fødevarer og udgåede varer tages ikke retur.

Datablade

Datablade kan rekvireres på vores hjemmeside www.toprent.dk. Adgang til datablade via hjemmesiden kræver ikke log in. 

Forbehold

Der tages forbehold for eventuelle billede- og trykfejl.

Yderligere information kan fås ved at kontakte vores kundeservice eller din lokale konsulent.

Igefa & Toprent

Vores unikke internationale samarbejde er vi meget stolte af! Toprent sælger kun på det danske marked, men vi har et internationalt bagland, som betyder, at vi opererer under mottoet: ”Tænk globalt - Handel lokalt”. Det giver os og især vores kunder store fordele.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.