Toprent

Historie

Med sønderjysk stædighed og gå på mod er det lykkedes at skabe en sund, moderne, slagkraftig, landsdækkende og professionel handelsvirksomhed inden for rengøring, hygiejne og vedligehold til den professionelle forbruger.

Historie

Med sønderjysk stædighed og gå på mod er det lykkedes at skabe en sund, moderne, slagkraftig, landsdækkende og professionel handelsvirksomhed inden for rengøring, hygiejne og vedligehold til den professionelle forbruger.

Efter mange og grundige overvejelser mellem J.L. Jørgensen og A.W. Laursen startede Toprent den 1. marts 1976. Begyndelsen var beskeden i de forhenværende butikslokaler på 200 kvm. i Åbyhøjgården i Århus forstaden Åbyhøj - seks kolli toiletpapir gjorde det ud for et skrivebord, priskalkulation og fakturering foregik hjemme om aftenen, over en kop kaffe, da Fru Jørgensen også havde et job som afdelingssygeplejerske at passe. 

I 1978 dør medstifteren og partneren A.W. Laursen. Hr. og Fru Jørgensen vælger at fortsætte Toprent i fuld jysk optimisme om, at det skal nu nok gå. Den første bil var en orangefarvet Ford Granada Stationcar, og bemandingen gik fra to til fire ansatte. Langsomt og ikke altid uden problemer arbejdede firmaet sig fremad indtil 1986. Stabil og kontinuerlig vækst har siden da karakteriseret firmaet.

1986: Sønnen Kim Jørgensen tiltræder som adm. direktør.

1986: Der bygges nyt hoveddomicil i Hasselager på 1000 kvm. til udvidelse.

1988: Kims bror Jan Jørgensen tiltræder som salgschef.

1989: "Kollegaen" Foget Pedersen i Aalborg opkøbes af Toprent, driften fortsætter dog uændret med bibeholdelse af firmanavn, personale og beliggenhed.

1993: "Kollegaen" Vepe i København opkøbes af Toprent, under samme forudsætninger som i Aalborg.

1997: Toprent bliver medlem af den tyske indkøbssammenslutning Igefa, som de eneste i Danmark.

2001: Alle tre firmaer Toprent, Vepe og Foget P. fusioneres til ét fælles Toprent A/S.

2002: Organisatorisk omstrukturering, de tre lagre centraliseres i Århus, hvor der flyttes til nyt hoveddomicil i Viby J. Firmaet råder nu over 3100 kvm. og har 27 ansatte.

2004: Igefa, og dermed Toprent indtræder i INPACS-samarbejdet.

2005: INPACS opstarter et samarbejde med amerikanske Network, så man herefter er globalt repræsenteret.

2006: Den 1. december 2006 opkøber Toprent Handelsselskabet Her & Nu, og flytter afdelingen i Glostrup til Formervangen hvor der er 2000 kvm lager- og butikslokaler.

2008: Den 5. maj 2008 flytter afdelingen i Glostrup til helt nybyggede og flotte lokaler på Marielundvej i Herlev på 1000 kvm.

2009: Den 30. maj 2009 lukkes afhenterbutikken i Aalborg.

2012: Igefa Danmark udvides med fire nye medlemmer - Polisan, Skov-Bo Ren, Axolin og Bi-Ro.

2013: Den 9. september flyttes hoveddomicilet fra Viby J til Stilling ved Skanderborg. Samlet har Toprent 3700 kvm. og 35 ansatte. 

2013: I november lukkes afhenterbutikken i Herlev.

2014: ”Kollegaen” Bi-Ro i Esbjerg opkøbes af Toprent.

2014: ”Kollegaen” Axolin i Århus er gået konkurs og resterende firmaaktiviteter opkøbes af Toprent.

2017: Alle aktiviteter, lagre og lokationer samles i Stilling ved Skanderborg i nybygget domicil på nabogrunden med 9000 m2 lager og 2000 m2 kontor i to etager.

2020: Opkøb af Malling virksomheden CR Trading.

 

Historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.