Toprents i-mop modeller

Det handler ikke kun om rengøring… Selvom rengøring aldrig har været vigtigere, tror vi på, at effektiv rengøring er mere end 'bare' at fjerne snavs. Det handler om at holde mennesker sunde og sikre på en lettere, enklere, mere effektiv og sågar sjov måde. Det handler om ensartede resultater og samtidig sikring af bæredygtig rengøring.

Fleksibel og effektiv rengøring

Gør rengøringsarbejdet nemmere for dine medarbejdere, så det ikke længere er et fysisk krævende manualt arbejde. Og der er også åbenlyse fordele for dig som rengøringsleder eller Facility manager. Med i-mops fleksibilitet og betjening, kan du etablere mere effektive rengøringsprocedurer, samtidig med at du modvirker arbejdsskader, nedslidning og reducerer antallet af sygedage blandt dine medarbejdere.

i-mop modeller hos Toprent

I-mop-familien rengør op til 70 % hurtigere end konventionel vask med vådmoppe og op til 30 % hurtigere end konventionel vask med skrubbemaskine. i-mop og dens evne til at komme helt ud til kanten og ind under forhindringer resulterer i maksimal manøvredygtighed. Med 3 smarte modeller og en række rondeller & børster er der garanti for, at én af dem passer til dine behov.

 

Med en Innovativ kompakt gulvvasker som i-mop, får du høj fleksibilitet og fantastisk rengøringsevne til til både tørre og våde områder uanset, om der er tale om lettere rengøringsopgaver på kontorer eller undervisningssteder eller de mere krævende med vanskeligt skidt på arealet. Imoppen er som den eneste af, sin slags fleksibel som en fladmoppe, men samtidig effektiv som en mellemstor gulvvaskemaskine. Den kommer let ind under borde, senge, reoler og kan nemt tages med i bilen og transporteres rundt.

Når rengøring bliver hurtigere og langt mere bæredygtig:

Med en i-mop opnår du adskillige fordele sammenlignet med konventionel rengøring:


 Tidsforbrug pr. 300 m2Vandforbrug pr. 300 m2 Påkrævet tørretid for gulve
Spaghettimoppe45 min17,4 ltr15 min
Flad moppe (forbehandlet)25 min6,5 ltr7 min
i-mop Lite15 min2,2 ltr30 sekunder

Et overblik over fordelene ved at vælge i-mop

→ Se produktkatalog med i-mops her

 

 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.