Toprent

Toprent koncept

Vi hjælper dig med at spare

 Toprent koncept – vi hjælper dig med at spare

Spar tid og spar penge. Sådan bliver du mere bæredygtig og effektiv med rengøringen.

Rengøringsbranchen har trange kår. Du kender det sikkert selv. Det er svært at skaffe dygtige medarbejdere, og dem du har, risikerer nedslidning i jobbet. Samtidig er der stadigt stigende krav fra både myndigheder og kunder om, at rengøringen skal have højere standarder end tidligere. Og endelig oplever vi en langt større fokus på, at kunder efterspørger bæredygtighed i den daglige rengøring.

Så hvad gør man så?

I Toprent handler vi ud fra fire principper som hver for sig og tilsammen hjælper vores og dine kunder med en mere bæredygtig profil.

  • Flere og mere ”grønne” produkter
  • Ergonomi
  • Automatisering
  • Økonomi

Flere grønne produkter

I adskillige år har mantraet i rengøringsbranchen været, at ”vi forsøger at have et grønnere alternativ til dine normale produkter på hylderne”. Sådan er det ikke hos Toprent. Vores primære anbefaling til dig vil altid være at vælge det mest bæredygtige alternativ, når du køber ind. Det er uanset, om det drejer sig om kemi, papirprodukter eller noget helt tredje. Vores erfaring er også, at de mere bæredygtige produkter i mange tilfælde er mindst lige så effektive at bruge som de traditionelle produkter, så der er altså gevinster for dig både i den daglige rengøring og i forhold til det klimaaftryk, du afsætter.

Ergonomi

Rengøring er hårdt for kroppen. De mange løft, stræk og buk, som kroppen skal foretage sig på en lang vagt, er slidsomt. Desværre støder de fleste også på sygemeldinger fra medarbejdere netop på grund af nedslidning som de mange ensidigt gentagne bevægelser er årsag til. Toprent står derfor klar med ekspertviden om både ergonomiske rekvisitter og rådgivning om korrekte måder at arbejde på, så sliddet på kroppen kan blive mindsket.

Automatisering

Flere og flere oplever stigende problemer med at rekruttere medarbejdere til rengøringsjobs. En del af problemet kan heldigvis afhjælpes med brug af maskiner til støvsugning, gulvvask og rengøring af større arealer, hvor du med maskiner dels opnår et bedre og mere ensartet resultat, dels reducerer den fysiske belastning hos dine medarbejdere. Har du en medarbejder, der vasker gulv med en almindelig moppe, så vil vedkommende kunne vaske det samme område på 25% af tiden, og derved frigøre værdifuld tid til andre opgaver. Og som en grøn sidegevinst, så bliver rengøringen markant forbedret og endda med langt mindre forbrug af vand og kemi.

Økonomi

De tre ovenstående fokusområder vil i sig selv bidrage positivt til din økonomi. Men der er ofte gevinster at hente på økonomisiden, hvis nogle rutiner bliver lavet om eller, at du vælger at udskifte rekvisitter til noget, der passer bedre til den opgave, du skal løse.

Vi ser tit, at der bliver doseret efter øjemål. Altså ryger der lidt for meget kemi ned i den store spand med vand. Det er hverken godt for miljøet, for økonomien og heller ikke for det endelige resultat af rengøringen. Andre steder kan du måske med fordel skifte rekvisitterne ud, så du bruger gulvmopper, der holder længere tid eller kan vaske et større areal på den samme tid.

Få totalrådgivning af din Toprent-konsulent

Derfor skal du bede om fra Toprent om at komme ud til dig, så vi sammen kan tage en snak om dine rengøringsbehov. Vi vil stort set altid kunne bruge vores erfaring og ekspertise til at sikre en bedre, billigere og mere bæredygtig løsning for dig ved at optimere sammensætningen af dine produkter, så pris og kvalitet hænger bedst muligt sammen.

Bæredygtig og innovativt

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.