Bæredygtighed - Affaldssortering

Sådan sorterer du affald

Mange borgere i den mellemstore østjyske kommune er allerede godt i gang med at sortere affald i de nye affaldsbeholdere, og nu er turen også kommet til de mange brugere og idrætsudøvere i det store idrætskompleks i byen.

Sådan sorterer de affaldet i det østjyske idræts- og kulturkompleks

Mange borgere i den mellemstore østjyske kommune er allerede godt i gang med at sortere affald i de nye affaldsbeholdere, og nu er turen også kommet til de mange brugere og idrætsudøvere i det store idrætskompleks i byen.

Med mange tusinde gæster årligt er mængden af affald i idrætscenteret naturligvis ganske betydelig. Derfor kræver det også omtanke og god rådgivning, når de rigtige løsninger skal findes. I kommunen har man valgt et par forskellige løsninger, der tilgodeser både de ansatte og de brugere af faciliteterne, der skal kunne sortere deres affald uden at spekulere for meget i, hvor de forskellige typer affald skal afleveres.

Med de mange omklædningsrum var der behov for en fleksibel og økonomisk løsning, som gør det nemt dels at komme af med sit affald, dels at gøre det nemt for medarbejderne at tømme affaldet og bortskaffe det. Her faldt valget på en klassisk sort affaldsbeholder på 10 liter. Spandene er smart hængt op ved indgangen til omklædningsrummene, så man ikke overser dem på vej ud og ind. Spandene er suppleret med indsatsposer, så rengøringen af selve spandene kan holdes nede på et minimalt niveau.

Til de større fællesarealer har man valgt det elegante affaldssorteringssystem fra Tina Trolleys, som er fremstillet i solidt metal og efterfølgende lakeret i en diskret mørk farve.

De store affaldsspande er opstillet i opvisningshallen, i foyeren og naturligvis også i det velbesøgte cafeteria.

Sammen med Toprent vil kunden vurdere, om løsningen dækker det fulde behov og herefter justere antallet af affaldssorteringsmuligheder, så sorteringen bliver så nem for brugere og ansatte som overhovedet mulig.

Idrætskompleksets daglige leder siger: ”Det er en stor hjælp for os, at mange af de unge idrætsfolk i forvejen sorterer deres affald i skolen. På den måde er tilvænningen til at sortere her hos os meget nemmere. Med de holdbare og fleksible løsninger fra Toprent har vi sikret os, at vores brugere har nem adgang til at sortere deres affald.”

Affaldssortering

Har du brug for inspiration til affaldssortering, så tag fat i en af vores dygtige konsulenter.

→ Find din konsulent her

Optimér din rengøring

Med en ergonomisk korrekt rengøringsvogn med plads til alle de nødvendige rekvisitter og rengøringsmidler kan du optimere tidsforbruget for din rengøring

Ergonomien er i top

Med buede fremførerskafter sikrer du nem og bekvem rengøring under skabe og andre vanskeligt tilgængelige steder

Effektiv mikrofibermoppe

Med mikrofibermopper sikrer du grundig rengøring med et meget lille forbrug af vand og kemi

Grundig aftørring

Mikrofiberklude er det mest effektive til rengøring af overflader. Du behøver kun at vaske overfladen én gang, før der er rent