Topbuster – din ven i kampen mod vintersnuen

Med vinteren følger sjap, sne og kulde og desværre også den årlige bølge af influenza. I takt med, at vi samler os indendøre, så stiger risikoen for smittespredning desværre også.

Ofte er de i større forsamlinger, hvor vi smitter hinanden. Det kan være i sportshaller, fitnesscentre og til kulturelle arrangementer, hvor vi sidder tæt på sidemanden.

Afholder du events eller andre former for indeaktiviteter, hvor der er risiko for smittespredning, så kan du heldigvis gøre en indsats for, at dine gæster ikke rager en gang influenza til sig.

Med Topbuster – Toprent desinfikationspistol kan du hurtigt og meget nemt fjerne bakterier og virus fra tribuner, trapper og andre steder, hvor dine gæster opholder sig. Pistolen desinficerer alle overflader både ude og inde i løbet af få minutter og efterlader overfladen tør og klar til brug på ganske kort tid.

Den elektrostatiske sprayer gør det nemt at desinficere selv de ujævne og besværlige overflader, hvilket gør Topbuster særdeles velegnet til mange forskellige former for desinfikation. Med en batteritid på over fem timer, kan du trygt og nemt anvende den i en længere periode uden at bekymre dig om opladning undervejs.

→ Bestil din Topbuster her


 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.