Tana kemi - hvis bæredygtighed spiller en vigtig rolle hos jer?

Ny miljø-app på vej....indstillet til pris på Interclean messen.

Vi løfter sløret for en revolution indenfor professionel rengøring…

Som de eneste i verden har Tana en komplet produktserie på i alt 28 produkter med Cradle 2 cradle certificering Gold. Læs Tana’s pressemeddelelse her.

Tana er nomineret på den kommende Interclean messe i maj 2018 til Innovations prisen for en ny app som er et værktøj til at beregne de miljø- og økonomiske gevinster der opnås ved at skifte til en Cradle 2 cradle løsning. Mere om denne spændende nyhed i et kommende nyhedsbrev efter lanceringen i maj måned 2018.

Læs om nomineringen her på Tanas hjemmeside

Cradle 2 cradle er det ultimative indenfor bæredygtighed

Cradle 2 cradle betyder fra vugge til vugge. Oversat til noget vi kan forstå og som giver mening, betyder det, at produktet bidrager positivt til vores planet og biologiske kredsløb. Produktet er produceret udfra genbrugsmaterialer, danner ikke nogen form for affald eller efterladenskaber, kan herefter genanvendes, for igen at produceres, forbruges, genanvendes osv. uden nogen direkte indflydelse på vores planet.

Traditionelt handler bæredygtighed om at minimere de negative effekter vores forbrug har på miljøet, men Cradle 2 cradle går lige skridtet videre, og konceptet bygger derfor på, at uanfægtet vores forbrug i dag, skal kommende generationer have adgang til samme mængder ressourcer og råmaterialer som vi har i dag. Det vil vi gerne støtte op om - vil du også?

 

Hvis miljø og bæredygtighed har stor betydning for jer, hvis I f.eks. laver udbud, licitationer, grønt regnskab eller bare gerne vil have en grøn profil udadtil – så kontakt os for at høre mere, om de fordele I kan opnå ved at skifte til en bæredygtig løsning indenfor rengøringskemi.

 

Ja tak! - jeg vil gerne ringes op for at høre mere om Cradle 2 Cradle.

 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.