Papkasser bliver til papir

Få dine gæster til at føle sig hjemme, når de er ude, med Tork Håndtørrings- og toiletpapir sikrer en god balance mellem omkostninger og funktionalitet. Papiret er fremstillet af 100% genbrugsfibre.

Få dine gæster til at føle sig hjemme, når de er ude, med Tork Håndtørrings- og toiletpapir sikrer en god balance mellem omkostninger og funktionalitet. Papiret er fremstillet af 100% genbrugsfibre. Produkteterne er et sikkert valg, hvis du vil fremhæve din grønne profil og stadig bevare den samme høje kvalitet.

  • Elegant design, som bidrager til at løfte brugeroplevelsen
  • Papir med god balance mellem omkostninger og kvalitet
  • Den naturlige lysebrune farve skyldes anvendelsen af genbrugspapkasser som en af kilderne til papirmassen. 

Genbrugsfibre

Genbrug af papir er en effektiv ressourceudnyttelse, da træfibrene anvendes mere end én gang. Der stilles store krav til genbrugspapirets kvalitet og renhed, og hvert led i kæden er vigtigt (indsamling, sortering, transport, opbevaring, brug) for at garantere sikre og hygiejniske produkter.

Genbrugsfibre kan fremstilles af forskellige slags genbrugspapir, som f.eks. avispapir, ugeblade og affaldspapir fra kontorer, papkrus, mælkekartoner, bølgepapkasser og papirhåndklæder. Hvor meget genbrugspapir, der anvendes, afhænger af produktet og de særlige krav, der er til kvalitet, funktion og farve. Papiret opløses i vand, vaskes og behandles med kemikalier under høj temperatur og screenes for urenheder, som herefter udskilles.

Blegning af den papirmasse, der bruges til aftørringspapir, sker primært for at fjerne stoffer, som kan have en negativ effekt i forhold til vigtige egenskaber for det færdige produkt, som f.eks. renhed, absorption, styrke og farve.

 

Kontakt din Toprent konsulent for at høre mere om dine muligheder


 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.