Er du bæredygtig?

Efterhånden som vi er vendt tilbage til kontoret, er der sket et tydeligt skift i danskernes forventninger til bæredygtighed på arbejdspladsen.

Det kommer til udtryk ved, at 54 % af danske kontoransatte er blevet mere fokuseret på miljøet, og halvdelen er skuffede over, at deres arbejdsgiver ikke har gjort noget for at forbedre det under pandemien. Det viser en ny undersøgelse foretaget af vores samarbejdspartner Tork

Emner som genbrug og reduktion af affald (f.eks. printerpapir og papirhåndklæder), energiforbrug som blandt andet solceller på taget og bedre intern kommunikation omkring bæredygtighed er topprioriteter for medarbejderne, som virksomheder kan tage fat på.

Tork PaperCircle® er den eneste genbrugsservice for papirhåndklæder. Sammen kan vi hjælpe din virksomhed ind i den cirkulære økonomi ved at indsamle og genbruge dine brugte papirhåndklæder i nye papirprodukter – og på den måde forvandle affald til en ressource.

Dette vil hjælpe dig med at nå dine bæredygtighedsmål ved at mindske affald med op til 20% og reducere klimaaftrykket for dine papirhåndklæder med op til 40%. Disse tal er et tydeligt signal om dit engagement i bæredygtighed og vil gøre en forskel – både for dine gæster og medarbejdere, men i høj grad også et signal om at leve op til de nye normer i samfundet.

Hvis du vil høre mere om øget bæredygtighed i hverdagen, så kontakt en af vores konsulenter i Toprent


 

 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.