Nye krav om affaldssortering på arbejdspladsen

Fra d. 31. december 2022 har det været et krav, at arbejdspladser sorterer husholdningslignende affald efter de samme sorteringskriterier som private husholdninger.

Reglerne skal sikre, at vi sorterer vores affald i endnu højere grad – også når vi er på arbejde. Vi er godt i gang, men der er potentiale for, at vi kan blive endnu bedre og sortere flere typer affald

Hvad er husholdningslignende affald?

Det er typisk affald, der i sammensætning minder om affald fra private husholdninger. I alt er der tale om 10 typer af affald: mad-, papir-, pap-, glas-, metal-, plast-, mad- og drikkekarton, farligt affald og restaffald.

Tre gode grunde til at sortere affaldet

1. Det er godt for klimaet

Bliver I bedre til at affaldssortere, bidrager I til en højere genanvendelsesprocent. Det gør en forskel for klimaet

2.Bedre udnyttelse af ressourcerne

Med korrekt sortering sikrer vi, at materialer genanvendes, og der spares på brugen af nye ressourcer.

3. Det er et krav

Foruden gevinsterne for miljøet er affaldssortering af det husholdningslignende affald et krav, som alle arbejdspladser er forpligtet til at implementere inden udgangen af december 2022.

Skal du vælge en ergonomisk korrekt løsning og ønsker du samtidig et lækkert design?

Så giver vi dig her muligheden for at sammensætte din helt egen løsning på kildesortering blandt vores brede udvalg af sorteringsløsninger. Vi har beholdere for ethvert behov uanset, om det er et mindre kontor, en uddannelsesinstitution, et hotel eller måske en større virksomhed med brug for en løsning.

→ Kontakt din Toprent konsulent for at høre mere om de muligheder, vi tilbyder dig


Hold dig opdateret med Toprents nyhedsbreve. Tilmeld dig her, så modtager du vores nyhedsbrev spækket med gode tips, stærke tilbud og relevante nyheder

→ Tilmeld Nyhedsbrev

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.