Toprent

Ledelsesfilosofi & visioner

Med klare visioner og strategier har Toprent i samarbejde med Igefa-sammenslutningen, mulighed for at tilpasse sig det hurtigt forandrende marked.

Ledelsesfilosofi & visioner

Med klare visioner og strategier har Toprent i samarbejde med Igefa-sammenslutningen, mulighed for at tilpasse sig det hurtigt forandrende marked. Sammen med Igefa har Toprent derfor som mål at præge samt gå forrest på markedet. 

De rette investeringer i fremtiden og en økonomisk ansvarlig styring af virksomhedens dagligdag skal sikre Toprents og virksomhedssammenslutningens eksistens og dermed arbejdspladser. 

Beslutninger træffes på baggrund af nøgletalsanalyser, erfaringer og gode ideer. Beslutninger der træffes er altid langsigtede. 

Klare mål og strukturer i sammenspil med korte kommunikations- og beslutningsveje er fundamentet for Toprents processer og fleksibilitet.

Bæredygtig og innovativt

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.