Konsulenter

Vores konsulentstab består i dag af 12 konsulenter som i gennemsnit har 16 års anciennitet. Deres mangeårige virke inden for branchen bevirker, at de har et rigtig godt og grundigt kendskab til både kunder, produkter og de problemstillinger vores kunder står overfor.

Hvis I ønsker et uforpligtende besøg, hvor I sammen med vores konsulent kan klarlægge jeres behov, krav og ønsker kontakt da vores kundeservice på Tlf.: 70 15 55 75. Så finder vi jeres lokale konsulent, som kontakter jer for et møde. I vil herefter modtage et tilbud på de produkter, som er relevante for jer. Det kunne eksempelvis være en optimering af jeres nuværende sortiment, hvis I ønsker at minimere produktomfanget eller at opgradere nuværende løsninger til en mere nutidig løsning som f.eks. kunne være tidsbesparende og mere effektiv. 
 
Service er vores fokusområde, og det er her, vi kan gøre en forskel for vores kunder. Toprents konsulenter arbejder alle med det mål for øje, at skabe et godt og langvarigt samarbejde til alles tilfredshed.
 
Vi tilbyder landsdækkende konsulentbistand og din lokale konsulent står altid klar til at hjælpe, når I har brug for det!
 
 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.