Toprent

Job i Toprent

Med klare visioner og strategier har Toprent i samarbejde med Igefa-sammenslutningen, mulighed for at tilpasse sig det hurtigt forandrende marked.

Ledige stillinger i Toprent

Aktuelle ledige stillinger:

Vi har i øjeblikket ikke nogen ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger:

Alle uopfordrede ansøgninger bedes du sende pr. mail til job@toprent.dk. Din ansøgning videresendes herefter til den respektive leder, og vi vil kontakte dig personligt, hvis der er mulighed for job.

Vi gør hos Toprent meget for at have de bedste og mest tilfredse medarbejdere, og prioriterer derfor trivsel og sundhed højt. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på T. 70 15 55 75.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Med venlig hilsen

Bjarne Bukdahl

HR-Manager

Bæredygtig og innovativt

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.