i-mop - dit bæredygtige og fleksible alternativ til traditionel mopning af gulve

i-moppen er det oplagte valg til en rengøringsmaskine, der både sikrer optimal rengøring samtidig med, at den med sin fleksibilitet og brugervenlighed er med til at reducere arbejdsopgaver, der slider på kroppen. Med i-mops bliver det også lettere for rengøringslederen og facility managers at etablere mere effektive rengøringsprocedurer, samtidig med at bygningens brugere oplever et renere og sundere miljø.

 

Med en i-mop kan du vaske gulve op til 70 % hurtigere end med traditionel vådmopning og op til 30 % hurtigere end konventionel maskinel gulvvask. i-moppen og dens evne til at komme helt til kanten og under forhindringer betyder samtidig, at du reducerer behovet for manuel vask af vanskeligt tilgængelige steder, hvor du ikke kan gøre tilstrækkeligt rent med maskinel gulvvask.

i-mop – Parking support

Undgå overbelastning af din ryg med det nye i-mop Parking Support

Træthed i ryggen hører fortiden til. Med parkeringsstøtte skal du ikke bukke dig ned for en dækslift, når du vil parkere i-moppen i en kort periode. Parkeringsstøtte giver dig mulighed for at parkere i-moppen i stående stilling i 10 minutter uden at løfte dækket. Du skal blot aktivere eller deaktivere parkering med din fod.

Børster har også brug for kærlighed

For at undgå slid på børsterne vil der lyde en alarm, når i-moppen er i parkeringsposition i over 10 minutter. Maskinen vil derefter automatisk blive deaktiveret. Løft dækket for at stoppe alarmen og genstarte i-moppen.

Fremtiden er grøn

Med i-dose får du en kapsel, der indeholder en superkoncentreret og miljøvenligt rengøringsmiddel til i-moppen. Det eneste, du skal gøre, er at montere kapslen på vandtanken og vente på, at væsken falder i vandet. Hver kapsel indeholder præcis den mængde rengøringsmiddel, der skal bruges til en vandtank. På din i-moppen finder du nu også en standard  kapselholder og affaldsspand til tomme kapsler.

Forbedret betjening af din i-mop

Med den helt nye Drive support får operatøren mulighed for at bruge i-moppen op til 2,75 kg mindre vægt på håndtaget for lettere at dreje og moppe. Du kan justere håndtaget til 2 forskellige højder, så det kan tilpasses til brugernes højde. Med foden aktiverer eller deaktiverer man Drive support og kommer i gang. Har du en i-mop XXL er det op til 3,45 kg mindre vægt på håndtaget, når du betjener den.

Vil du vide mere?

Tag fat i din Toprent kontaktperson eller bestil din i-mop her:

Kontakt Toprent

Se i-mops i vores webshop

→ Se vores i-mop modeller

 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.