Toprent

Brancher

Uanset om I er et sygehus, rengøringsselskab, butikskæde, skole eller restaurant oplever vi et stigende krav til hygiejnen.

Få rådgivning af din Toprent-specialist

Som jeres specialist inden for rengøring og hygiejne hjælper vi jer med at skræddersy en individuel produktløsning, som passer til jer. 

Vi hjælper jer med indkøbet af produkterne. Derudover giver vi service og rådgivning, der er knyttet til produkterne samt sørger for at I har produkterne i rette tid og på rette sted alt efter behov.

Ved at optimere, strukturere og samle jeres indkøb, sparer I tid og dermed penge!

Bæredygtig og innovativt

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter til både det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder.

Produkter og løsninger til sundhedssektoren

Indenfor sundhedsvæsnet er der særligt fokus på klinisk hygiejne, dvs. at rengøringen skal være af højeste standard, samtidig med at omkostningerne holdes nede.

Med vores knowhow og omfattende produktsortiment kan vi rådgive jer omkring produktløsninger og standarder og krav der stilles til klinisk rengøring. Vi kan give indkøbsfunktionen sparring omkring optimering af sortimentet og økonomi. Indenfor logistikken kan vi også være behjælpelig med at leverer varerne helt ude på de enkelte forbrugssteder eller på centrallageret, alt efter behov.

Offentlige kunder

Alle offentlige institutioner har forskellige behov og krav.

For børnehaver og skoler er hygiejne meget vigtige fokusområder, mens administrationen har fokus på lette og effektive processor og løsninger.

Fælles for dem alle, er at de dagligt har brug for hygiejnepapir og rengøringsmidler.

Vore konsulenter hjælper den enkelte afdeling eller institutioner, til at få sammensat den optimale rengøringsløsning med de rigtige produkter ud fra den indgåede aftale.

HoReCa

Det er selvfølgelig vigtigt, at maden og betjeningen er i orden, men lige så vigtigt for kundens samlede indtryk af restaurant/hotel/café besøget er det, at restauranten ser ren og flot ud, og at hygiejnen er i top både i køkkenet og på toiletterne. Samlet giver det kunden en rigtig god oplevelse.

Hos Toprent kan vi hjælpe med en totalløsning, som er med til at give jer tilfredse gæster. Vi hjælper med en totalløsning indenfor borddækning og rådgivning herom, og produkter til rengøring både i restaurant, køkkenet (evt. værelser) og toilet. Optimale papirløsninger til toiletterne, maskinopvask, engansartikler til køkkenet og meget meget mere.

Fastfood og detail

Indenfor detail og fastfood områderne kan vi tilbyde et sortiment som er tilpasset de enkelte steder.
Vi har produkterne som passer til rengøring i butikker og mindre fast food restauranter. Vi hjælper med at strukturere indkøbene og ensarte produktvalget til de enkelte kæder, hvilket bevirker at vi har produkterne på lager, altid i rette mængde og til rette tid og til de rette priser.
Står I akut og mangler, levere vi selvfølgelig når I har behov for det ude på de enkelte steder.

Industri og arbejdssikkerhed

I en virksomhed er der mange områder man som indkøber skal fokusere på.
Vi har produkterne til rengøring i produktionen, hvad enten det er rengøring af olierede maskiner, fødevareproduktion o.lign., herunder også aftørringsprodukter og arbejdssikkerhedsudstyr. Personlig hygiejne til toiletterne, sæbe og papir, rengøring i kantiner og køkkener og kontorer - hele vejen rundt i jeres virksomhed finder vi den produktløsning som passer netop til jer. Vi står klar til at rådgive jer om nye løsninger, så hygiejnen og standarden altid er i top, også til Jeres medarbejderes tilfredshed!
Hos Toprent kan vi hjælpe dig med at samle så mange indkøb som muligt, og blive Jeres totalleverandør indenfor hygiejne og rengøring - og arbejdssikkerhed! Og dermed gøre det samlede indkøb, nemmere, hurtigere og mere økonomisk!

 

Rengøringsselskaber

Rengøringsselskaberne står dagligt overfor en lang række af forskellige udfordringer, hvor der er behov for mange forskellige produkter og løsninger til de forskellige opgaver.

Det stiller store krav til rengøringsselskaberne mht, rekvisitter, ekspertise for at sikre en effektiv og økonomisk forsvarlig løsning. Her kan Toprents konsulenter altid rådgive i forhold til alle problemstillinger, samt instruere de enkelte brugere i korrekt brug af kemi og rekvisitter.

For rengøringsselskaberne er mandskabet og dermed tiden oftest den dyreste ressource, det kræver derfor, at metoder og løsninger bidrager til en effektiv og hurtig rengøring af høj kvalitet.

Kunden i fokus

Hos Toprent har vi ikke fokus på salg af bestemte produkter, men vi har derimod fokus på at sælge den løsning, som passer til den enkelte kundes behov.

Vores historie

Toprent A/S er blandt landets førende virksomheder inden for rådgivning og salg af bæredygtige og innovative rengøringsløsninger og nonfoodprodukter.

Medarbejdere

I Toprent er vi ca. 50 dedikerede kollegaer, der alle arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Find din Toprent-medarbejder her.

Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.