Artikler

I Toprent er vi på forkant med udviklingen inden for rengøringsmidler, rengøringsmaskiner og levering af non-food tilbehør til hoteller, restauranter og cafeer.

Myter om rengøring

Rengøring er en vigtig del af vores dagligdag. Vi vil alle gerne have et rent og sundt hjem eller arbejdsområde. Men der er mange myter om rengøring, som kan få os til at bruge unødvendige produkter eller bruge forkerte metoder. Her er nogle af de mest almindelige myter om rengøring:

→ Myter om rengøring


Toprent leverer toiletrens til 100.000 gange rengøring på SmukFest

Tæt på 100.000 gange bliver der gjort et toilet rent i løbet af SmukFest. Med ca. 1000 toiletter, der skal gøres rene mindst 12 gange i døgnet, så løber det altså op i den lille uge med fest i Skanderborg. Derfor har Festivalen rengøringshold allieret sig med Toprent og Tana for at gøre arbejdet bare en lille smule lettere.

→ Læs om, hvordan vi hjalp SmukFest med den rette løsning til rengøring


Nye krav om affaldssortering på arbejdspladsen

Fra d. 31. december 2022 er det et krav, at arbejdspladser sorterer husholdningslignende affald efter de samme sorteringskriterier som private husholdninger.

 → Læs om affaldssortering her


Ergonomi er dit vigtigste værktøj

Alle ved, at rengøring er hårdt arbejde, der kan slide på kroppen. Der er aftørringsopgaver på trange steder. Skabe, der hænger lige lidt for højt. Og det irriterende tyggegummi, der skal skrabes af gulvet.

→ Læs mere om ergonomi her


Affaldsortering

I bestræbelserne på at undgå unødigt spild af vores ressourcer, så er korrekt affaldssortering blevet en nødvendighed i både vores hjem og på arbejdspladserne. 

→ Se udvalg af affaldsspande


Fremtidens gulvvasker

i-moppen er det oplagte valg til en rengøringsmaskine, der både sikrer optimal rengøring samtidig med, at den med sin fleksibilitet og brugervenlighed er med til at reducere arbejdsopgaver, der slider på kroppen.

→ Læs om i-mop her


Så er fremtidens rengøringsvogn her

En diskret og stilren rengøringsvogn. Et matsort design og farvekodede hanke på spandene gør den oplagt at bruge steder med synlig rengøring.
 

Når rengøring bliver en sport

Ved det netop afholdte DM i Skills løb Maiken Jakobsen fra Herning velfortjent med sejren i gruppen af rengøringsteknikere.

→ Mød den glade vinder her.


Hold dig opdateret med Toprents nyhedsbreve. Tilmeld dig her, så modtager du vores nyhedsbrev spækket med gode tips, stærke tilbud og relevante nyheder

→ Tilmeld Nyhedsbrev

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.