Arbejdsmiljøpolitik & socialt ansvar

Arbejdsbetingelser og virksomhedskultur 
Gode og sociale arbejdsbetingelser samt en åben og uformel omgangstone har altid været en del af Toprents virksomhedskultur. 

Erhvervsuddannelsen for elever giver unge mennesker et godt fremtidsperspektiv og sikrer samtidig Toprent muligheden for, at binde en kvalificeret medarbejder for fremtiden. Toprent støtter og fremmer sine medarbejdere vha. personlige udviklingsplaner og uddannelser. Dette kræver, at medarbejderne er engagerede og selv tager initiativ til løbende at forbedre egne kompetencer og arbejdsprocesser, og dermed hjælpe til med at optimere hele virksomheden.

Vi respekterer vores medarbejderes grundlæggende rettigheder. Det samme forventer vi af vores leverandører og samarbejdspartnere. 

Helbred og sikkerhed
Vi tager ansvar for vores medarbejderes og kunders helbred og sikkerhed. 

De ansvarlige medarbejdere i de enkelte afdelinger sørger for, at de lovpligtige retningslinjer altid overholdes. I forbindelse med de regelmæssige virksomhedsinspiceringer (herunder undersøgelse af arbejds- og næsten-ulykker) identificeres evt. risici, hvorefter der igangsættes fareminimerende tiltag. 
For at sikre en sikker og korrekt anvendelse af vores produkter, har alle vores kunder adgang til sikkerheds- og produktdatabladene, som vi stiller til rådighed på vores hjemmeside. Ved maskiner og specielle produkter tilbyder vi desuden grundig rådgivning og instruktion. 
 

Brancheløsninger

HoReCa

Alt fra køkkenrengøring til festlig borddækning.